Navigatie

Leveringsopties

Tips & advies

< Terug naar klantenservice

Hoe werkt gratis verzending?

Al onze prijzen zijn inclusief gratis bezorging (reguliere levering) binnen Nederland. Zodra de bestelling en betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en zo spoedig mogelijk geleverd.

Gratis verzending tot 30 kg houdt in:

  • Indien de kluis minder dan 30 kg weegt dan wordt deze door de chauffeur overhandigd
  • Chauffeur komt bij u aan de deur of entree (flat, appartement, e.d.) en brengt de zending niet naar boven, slaapkamer of kelder

Gratis verzending vanaf 30 kg houdt in:

  • Het afleveradres moet per vrachtwagen via een verharde weg te bereiken zijn. Als het gewicht van de levering zwaarder is dan 30 kg wordt er (mogelijk) op pallet geleverd.
  • op de begane grond
  • levering aan of achter de eerste deur ( als dit redelijkerwijs mogelijk is)
  • niet geïnstalleerd
  • Levering via vlakke verharde vloer/ondergrond zonder verticaal transport en/of obstakels (dus zonder hoge drempels, stoepen, trappen en/of grind of los zand).
  • Deze levering wordt in de meeste gevallen gedaan door een chauffeur / vrachtwagen  + pallettruck.
  • Voor levering op de waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog) geldt een toeslag.

Kijk voor uitgebreide informatie bij onze leveringsvoorwaarden en condities. 

Wat als ik niet onder de voorwaarden van gratis verzending val?

Twijfelt u of u buiten de voorwaarden van gratis verzending valt? Neem dan altijd contact met ons op! Speciale bezorging; trappen, drempels, moeilijke toegang, oprichting boven de eerste drempel, steile helling, zachte grond, grind etc. zijn mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor een offerte.

Kijk voor uitgebreide informatie bij onze leveringsvoorwaarden en condities. 

Plaatsen en verankeren jullie ook kluizen?

Uiteraard kunnen wij de kluis voor U op de gewenste plek plaatsen en eventueel verankeren. Wij rekenen hier wel een meerprijs voor. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen, zodat we de situatie kunnen bespreken en het juiste materiaal mee kunnen nemen. Neem Contact met ons op. 074-357 57 99 of stuur een mail naar info@mustangsafes.com

Let op! Voor het installeren van een muurkluis, vloerkluis of kluisdeur zijn bouwkundige aanpassingen aan het pand nodig. Wij bieden hiervoor daarom geen installatieservice aan. Voor installatie van een inbouwkluis of kluisdeur dient u een aannemer in te schakelen.

Kan ik een kluis afhalen?

Mustang Safes heeft geen showroom maar een groot voorraad magazijn. Bij ons kunt u een kluis uitsluitend afhalen op afspraak, bel even dat u eraan komt, zo komt u niet voor een dichte deur en zorgen wij dat de koffie klaar staat. Tel: 074-357 57 99.  U kan op werkdagen maar ook in de avonduren of op een zaterdag bij ons terecht om uw bestelling op te halen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik bij jullie kopen?

Bent u woonachtig in een ander land dan Nederland dan kunt u in veel gevallen ook bij ons kopen. De prijzen op mustangsafes.nl zijn inclusief verzending binnen Nederland (zie ‘Hoe werkt gratis verzending’). Als u in België woont verwijzen wij naar onze website voor België mustangsafes.be . Voor ieder ander land dan Nederland gelden extra tarieven en voorwaarden, neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

navigatie