Bent u op zoek naar een autokluis of travelbox? Zoek dan niet verder! Mustang Safes biedt inbraakwerende kluizen aan die speciaal zijn ontwikkeld om in uw auto (of caravan, camper, bus, boot etc.) te plaatsen om vervolgens uw waardevolle eigendommen te beschermen tegen diefstal.

Toont alle 2 resultaten

 • Salvus mobiele sleutelkluis klein - Mustang Safes

  Salvus mobiele sleutelkluis klein

  Autokluis | Dubbelbaard sleutelslot

  Gewicht 14 kg
  Buitenmaat 20 x 17 x 30 cm
  SKU: MS-MSK-S

   929,00 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

 • Salvus mobiele keycard- en sleutelkluis groot - Mustang Safes

  Salvus mobiele keycard- en sleutelkluis groot

  Autokluis | Elektronisch codeslot

  Gewicht 30 kg
  Buitenmaat 25,1 x 32,8 x 42,5 cm
  SKU: MS-MSK-L

   2.149,00 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

Print

koop nu een Autokluis of caravan kluis!

U kent het misschien wel, u parkeert uw auto en denkt vervolgens goed na over welke waardevolle spullen u in de auto heeft liggen en vooral niet mag laten liggen, stel dat ze gestolen worden. Denk hierbij aan paspoorten, camera’s, contant geld, smartphones etc. In dit geval is een autokluis de ideale oplossing! Autokluizen kunnen gemakkelijk worden bevestigd in uw voertuig, en meestal ook (door u) gemakkelijk in zijn geheel worden meegenomen.

Welke autokluizen heeft Mustang Safes?

Wij hebben verschillende soorten autokluizen in ons assortiment opgenomen. Zo hebben we een autokluis voor wapens, een travelbox voor kleine waardevolle spullen, maar ook sleutelkluizen speciaal ontwikkeld in samenwerking met beveiligingsbedrijven. Zit het product dat u zoekt er niet tussen? Mustang Safes denkt graag met u mee en biedt maatwerk oplossingen!

Autokluizen zijn geen autosleutelkluizen

Deze termen kunnen door de gelijkenis makkelijk verward worden, wanneer u een kluis zoekt om uw autosleutels in op te bergen kunt u het beste kijken bij onze autosleutelkluizen. Zoals de naam al doet vermoeden, is een autosleutelkluis een kluis die speciaal is gemaakt voor het opbergen van autosleutels. De autosleutelkluizen die wij aanbieden, hebben extra lange sleutelhaken met grotere onderlinge tussenruimtes. Hierdoor kunt u heel eenvoudig én overzichtelijk kleinere en grotere autosleutels en sleutelbossen opbergen.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over de autokluizen die wij in ons assortiment hebben opgenomen? Of staat dat wat u wenst er juist niet tussen? Heeft u een vraag over onze kluizen en/of service? Of wilt u graag door ons een autokluis laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder.