Enig resultaat

 • Lampertz DIS-Datasafe SE14 – Euroklasse II kluis – 120 minuten brandwerend – OCC1625 - Mustang Safes Aanbieding!

  Lampertz DIS-Datasafe SE14 – Euroklasse II kluis – 120 minuten brandwerend – OCC1625

  Inbraak- en brandwerend | €25.000/€50.000 | 120 minuten | Dubbelbaard sleutelslot

  Gewicht 785 kg
  Buitenmaat 185 x 75,6 x 83,2 cm
  SKU: OCC1625
  4.995,00 incl. BTW Op voorraad
  Meer informatie

Print

Data in de kluis

De meest efficiënte vorm van veilig opslaan is om uw data veilig te stellen in een datakluis occasion. Bovendien behoud u de controle en kunt u de data overzichtelijk en georganiseerd bewaren op één plek. Data in de cloud of op externe servers is vandaag de dag een erg aantrekkelijk alternatief. Echter; de hoge kosten bij het opslaan van veel data in de cloud kan behoorlijke vormen aannemen. Bovendien kunnen kwaadwillende soms toch bij deze belangrijke bedrijfsdata!

Zelf de controle over uw data met een occasion datakluis

Een datakluis biedt uitkomst voor belangrijke gegevens en datadragers. Denk hierbij aan backup harde schijven maar ook belangrijke papieren documenten! Alle datakluizen occasions bieden zeer hoge brandwerende eigenschappen en voldoende bescherming tegen inbraakpogingen. Dikwijls uitgerust met veel opslagmogelijkheden in de vorm van uittrekbare of vaste legborden. Op deze manier kunt u uw gegevensdragers uitermate overzichtelijk opbergen.

Gebruikte datakluis geschikt voor waardevolle verzameling

Omdat een occasion datakluis extreem hoge bescherming biedt tegen brand is deze zeer gewild als opslag voor zeldzame voorwerpen, verzamelingen en belangrijke papieren. Met name voor persoonlijke verzamelingen die u dierbaar zijn is een datakluis uitermate doeltreffend.

Occasion datasafe of nieuwe data kast?

Altijd beschikken wij over een wisselende voorraad jong gebruikte en moderne datakluizen. Naast de occasion datakluizen bieden wij ook nieuwe datakluizen die voorzien zijn van bijvoorbeeld een elektronisch slot. Hoge bouwkwaliteit met geavanceerde brand isolerende werking.