Toont alle 3 resultaten

 • Technomax GF/4K Vloerkluis - Mustang Safes

  Technomax GF/4K Vloerkluis

  Vloerkluis | Dubbelbaard sleutelslot

  Gewicht 26 kg
  Buitenmaat 32 x 44 x 32 cm
  SKU: Technomax-GF/4K

   707,00 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

 • Safebox 1 vloerkluis - Mustang Safes

  Safebox 1 vloerkluis

  Vloerkluis | Gecertificeerd | €5.000/€9.000

  Gewicht 52 kg
  Buitenmaat 54 x 44 x 33 cm
  SKU: SB1

   1.024,95 incl. BTW

  Levertermijn: 2 - 4 weken
  Meer informatie

 • Safebox 2 vloerkluis deposit met afstort - Mustang Safes

  Safebox 2 vloerkluis deposit met afstort

  Vloerkluis | Inbraakwerend (niet getest)

  Gewicht 55 kg
  Buitenmaat 54 x 49 x 33 cm
  SKU: SB2

   1.124,95 incl. BTW

  Levertermijn: 2 - 4 weken
  Meer informatie

Print

Vloerkluizen voor extra veilige opslag!

Bent u op zoek naar een extra veilige kluis voor uw waardevolle spullen? Zoek dan niet verder! Mustang Safes biedt kluizen aan van de hoogste kwaliteit en in verschillende uitvoeringen en maten.

Wat is een vloerkluis?

De kluis is zo ontworpen dat deze in de vloer van uw woning of bedrijfspand kan worden verwerkt. Hierdoor is het direct ook een van de meest inbraakwerende soort kluizen. Vloerkluizen hebben ten opzichte van de meeste andere kluizen een vrij kleine inhoud, en zijn het meest geschikt voor de opslag van waardevolle spullen of contanten. Omdat de kluis door zijn plaatsing minder toegankelijk is dan andere kluizen is deze het meest aangeraden voor langdurige, maar zeer veilige, opslag.

Waarom kiezen voor een vloerkluis?

Een vloerkluis biedt verschillende lagen van bescherming alleen al door het ontwerp, maar ook dankzij de installatie methode- en lokatie. De eerste stap die een dief maakt tijdens het stelen is het lokaliseren van de buit, iets wat niet gemakkelijk is als je de kluis niet direct kunt zien. Mocht de kwaadwillige de kluis toch vinden is het praktisch onmogelijk deze open te breken zonder zwaar gereedschap. Tevens is het bijna onmogelijk om een goed geplaatste vloerkluis te verwijderen.

Hoe installeer je een vloerkluis

Een vloerkluis hoeft niet apart te worden verankerd zoals gewone kluizen omdat de flenzen van de kluis in beton worden ingestort. Het is werk dat het beste aan een aannemer kan worden uitbesteed. Uiteraard is het ook mogelijk de kluis in een bestaande vloer te plaatsen, ook in dit geval is het aangeraden om dit door een aannemer te laten uitvoeren.

Omdat de installatie van een vloerkluis een bouwkundige aanpassing aan het pand is voert MustangSafes dit niet uit onder installatieservice.

Wat als een vloerkluis niet kan?

Mocht in uw situatie een vloerkluis niet praktisch zijn, maar wilt u toch van (bijna) alle voordelen van zo’n kluis genieten? Kijk dan ook eens naar onze muurkluizen! Beide zijn erg veilige oplossingen.