Toont alle 3 resultaten

 • Verkocht
  De Raat documentenkluis of wapenkluis OCC1771 - Mustang Safes

  De Raat documentenkluis of wapenkluis OCC1771

  Occasion | Geweerkluis | Inbraak- en brandwerend | Kies een slot

  Gewicht 310 kg
  Buitenmaat 195 x 95 x 55 (61) cm
  SKU: OCC1771

  € 1.295,00 incl. BTW

  Uitverkocht
  Meer informatie

 • MustangSafes Stealth S50-170 (Demo 722) lichte beschadigingen - Mustang Safes Nieuw

  MustangSafes Stealth S50-170 (Demo 722) lichte beschadigingen

  Gewicht 412 kg
  Wapenplaatsen 20
  Buitenmaat 170 x 80 x 80 (86) cm
  SKU: S50-170demo

  € 2.195,00 incl. BTW

  Levertermijn: 2 - 3 werkdagen
  Meer informatie

 • Wapenkast Antiek Vintage Occ 1294 - Mustang Safes

  Wapenkast Antiek Vintage Occ 1294

  Gewicht 693 kg
  Wapenplaatsen 32
  Buitenmaat 220 x 149 x 68 (73.5) cm
  SKU: OCC1294

   5.560,00 incl. BTW

  Op voorraad
  Meer informatie

Print

Wapenkluis kopen, nieuw of gebruikt?

Nieuwe wapenkluizen zijn een uitstekende keus, echter biedt een occasion wapenkluis soms meer mogelijkheden en kan veel geld besparen op de aanschaf. Alle gebruikte wapenkluizen bij ons zijn van hoge kwaliteit. Bovendien wisselt het aanbod sterk! Neem contact met ons op voor de actuele voorraad

Besparen met een occasion wapenkluis

Sterk gereduceerde prijzen van de Occasion wapenkluizen, voordeel voor u! Bovendien worden de ingeruilde exemplaren altijd door ons team van vakmensen gecontroleerd op de correcte werking zodat de veiligheid gewaarborgd is. Profiteer van de aantrekkelijk prijs en de rijk uitgeruste occasion wapenkluizen.

Maatwerk en occasion wapenkasten

Wapenkluis op maat? Naast de inruil occasions bieden wij ook opgeknapte kluizen voorzien van maatwerk interieur. Daarnaast kunnen wapenkasten naar wens worden aangepast. Opzoek naar een wapenopslag mogelijkheid voor veel wapen? Bij Mustang Safes bent u aan het juiste adres! Tevens hebt u de mogelijkheid om te kiezen voor het type slot, opslag capaciteit en het aantal legborden. Daarnaast kunnen wij het interieur bekleden met zacht vilt zodat uw wapens optimaal beschermd zijn.

Veilige gebruikte wapenkluis

Veel gerenoveerde wapenkluizen beschikken over een hoge weerstand met dikwijls een Euro klasse certificering. Occasion wapenkluis nodig met veel ruimte voor accessoires en munitie opbergmogelijkheid? Wij hebben een grote voorraad! Extra geschikt voor schietsport verenigingen, geweermakerij en particulieren. Bovendien inbraak en brandwerend! Optioneel kunnen wij de kluis voorzien van bijvoorbeeld verlichting, codeslot of alarm.

Verankeren en plaatsen

Een maatwerk kluis voor wapenopslag is mede door het hogere gewicht en grotere afmetingen minder makkelijk te plaatsen. Wilt u gebruik maken van onze professionele installatie service? Wij zorgen dat uw maatwerk wapenkluis correct geplaatst en verankerd word. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.