Toont alle 2 resultaten

 • Chemische verankering set 4x MS-CHEM-M10 - Mustang Safes

  Chemische verankering set 4x MS-CHEM-M10

  Gewicht 0.5 kg
  SKU: MS-CHEM-M10-4

   26,95 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

 • Chemische verankering set 6x MS-CHEM-M10 - Mustang Safes

  Chemische verankering set 6x MS-CHEM-M10

  Gewicht 0.5 kg
  SKU: MS-CHEM-M10-6

   34,95 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

Print

Kluis vastzetten

Kluizen, sleutelkluizen en brandkast verankeren. Onder de 1000kg dienen kluizen volgens de wet deugdelijk verankerd te worden. Bij montage aan een betonnen of stenen vloer en achterwand word geadviseerd om chemische ankers te gebruiken. Deze bieden de hoogste treksterkte en voorkomen dat dieven er met uw brandkast vandoor gaan.

Montage op andere ondergronden

Er zijn verschillende situaties en type vloeren. Hebt u bijvoorbeeld een houten vloer of verdiepingsvloer? Dan kunt u geen chemisch ankers inzetten. Bij montage aan houten vloeren kunt u het beste houtfretten gebruiken. Bepaal altijd de optimale plek en houd rekening met leidingwerk dat zich in de vloer of wand bevind.

Brandkast verankeren op vloerverwarming

Veel autobedrijven hebben vloerverwarming. Voor dit type ondergrond bestaan speciale montage mogelijkheden beschikbaar. Ga ook na of de vloer het gewicht van de brandkast kan dragen.

Verankering en installatie service

Mustang Safes biedt een professionele verankering service. Wilt u gebruik maken van de installatie service? Neem dan contact met ons op. Tevens kunnen wij u adviseren wanneer u twijfelt over de ondergrond en draaggewichten.