MustangSafes MSK 45-8 S2

Op voorraad

De MustangSafes autosleutelkluis is speciaal ontwikkeld met garages/autobedrijven in gedachten. Zo is deze uitermate geschikt voor Sleutelbossen, sleutelbakken en voertuig documenten. Bovendien is de kluis RDW en BOVAG erkend. De onderlinge sleutelhaken zijn zo geplaatst zodat er voldoende ruimte is voor grote sleutelbossen en autosleutels. Zeer geschikt voor het overzichtelijk opslaan van veel autosleutels. Tot slot kunt u de inhoud van de kluis verzekeren dankzij het Europese Securitylevel S2 certificaat (EN 14450). De waardeberingsindicatie is €5.000,- voor geld en €9.000,- voor goederen. U kunt zelf een slot naar keuze selecteren.

Wissen

Print

SKU: MSK458S2

Extra informatie

Gewicht 34 kg
Aantal Sleutelhaken

,

Buitenmaat (HxBxD)

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie Geld

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten Achterwand

Kleur

Merk

Beschrijving

Sleutelkluis dubbelwandig met 56 sleutelhaken. Nieuwste Type Sleutelkluizen voor het Schadeherstelbedrijf, Bovag Vakgarage en Merken Dealer. Bovendien voldoen de sleutelkluizen in de MSK- Serie aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigen branche, maar zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Voorbereid op montage aan de Vloer of Wand. Daarnaast uitgevoerd met 3- zijden schoten- werk en interne Veiligheidsscharnieren. Ook beschikt de Sleutelkluis met 56 sleutelhaken (model MSK 45-8 S2) over een gecertificeerd VdS Klasse/II afgeschermd Dubbelbaard Sleutelslot. Sleutelkluis met 56 sleutelhaken voor sleutelbossen, ook verkrijgbaar met 88 korte sleutelhaken voor losse sleutels.

sleutelkluis met 56 sleutelhaken

Weerstandsklasse S2 (EN 14450. Ook leverbaar met Optioneel Elektronisch Codeslot of Mechanisch Cijferslot. Afgebeelde Sleutellabels niet in leveromvang inbegrepen. Klik HIER voor de MSK 60-10 S2. Deze heeft een hogere sleutel opslag capaciteit. Tevens zijn de sleutelkluizen in de MSK- Serie gecertificeerd volgens de EN 14450 S2 Norm. Tevens biedt dit lichte brandwerendheid en hogere indicatie waardeberging van minimaal € 5.000,- voor goederen.

Constructie sleutelkluis:

Volledig Dubbelwandig geïsoleerd. Interne Veiligheidsscharnieren. Deurblad 4mm met anti- boor pantser. Tevens voorzien van achter grijpend profiel en anti- wrik sponning. Gehard stalen Verchroomde Slotpennen.

  • Verankering gaten
  • Live Locking Bolts
  • Extra Zwaar Uitgevoerd
  • Security level S2 (EN 14450)
  • Waardeberging Indicatie € 5.000,-
  • RDW Goedgekeurd

Auto sleutelkluis dubbelwandig voor bedrijven en particulieren

Absoluut de meest geliefde sleutelkluis voor receptie medewerkers van autobedrijven en lease maatschappijen. Ondanks het geringe formaat heeft de sleutelkluis dubbelwandig met 56 sleutelhaken een  grotere opslagcapaciteit. Bovendien eenvoudig en verdekt te monteren onder de werkplaats balie of Receptie. Tevens geschikt voor Privé gebruik maar ook inzetbaar als Bali, winkelkluis voor het MKB! Daarnaast voorbereid op montage aan de bodem of achterwand. Berg autosleutels van klanten voertuigen veilig op en voorkom diefstal. Om te voorkomen dat dieven de kluis in zijn geheel meenemen dient u hem deugdelijk te verankeren aan de muur en/of vloer. Uw sleutelkluis laten installeren en verankeren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.