MustangSafes MSK 100-18 S2

Op voorraad

De MustangSafes autosleutelkluis is speciaal ontwikkeld met garages/autobedrijven in gedachten. Zo is deze uitermate geschikt voor Sleutelbossen, sleutelbakken en voertuig documenten. Bovendien is de kluis RDW en BOVAG erkend. De onderlinge sleutelhaken zijn zo geplaatst zodat er voldoende ruimte is voor grote sleutelbossen en autosleutels. Zeer geschikt voor het overzichtelijk opslaan van veel autosleutels. Tot slot kunt u de inhoud van de kluis verzekeren dankzij het Europese Securitylevel S2 certificaat (EN 14450). De waardeberingsindicatie is €5.000,- voor geld en €9.000,- voor goederen. U kunt zelf een slot naar keuze selecteren.

Wissen

Print

SKU: MSK10018S2

Extra informatie

Gewicht 68 kg
Aantal Sleutelhaken

,

Buitenmaat (HxBxD)

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie Geld

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten Achterwand

Kleur

Merk

Beschrijving

Sleutelkluis met 126 sleutelhaken.

Model MSK 100-18 S2 voor het Schadeherstelbedrijf, Bovag Vakgarage en Merken Dealer. Voldoen aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigen branche. Ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Bovendien voorbereid op montage aan de Vloer of Wand. Uitgevoerd met 3- zijdig schoten werk en interne Veiligheidsscharnieren. Beschikt over een VdS Klasse/II afgeschermd Dubbelbaard Sleutelslot. Verkrijgbaar in twee varianten, met 126 lange sleutelhaken of 198 lange haken. Het type met korte haken is geschikt voor sleutels en kleine sleutelbossen. Het type sleutelkluis met 126 sleutelhaken met lange haken is speciaal bedoeld voor het georganiseerd opbergen van grote sleutelbossen en autosleutels. Weerstandsklasse S2 (EN 14450) Ook leverbaar met Optioneel Elektronisch Codeslot of Mechanisch Cijferslot. Afgebeelde Sleutellabels niet in leveromvang inbegrepen.

Voordelen

Met een sleutelkluis met 126 sleutelhaken van Mustang Safes biedt u uw klanten net dat beetje extra veiligheid. Bovendien kunt u efficiënter werken en voorkomt u dat er sleutels zoek raken of ontvreemd worden. Het optionele 8- cijferige codeslot biedt extra comfort en veiligheid. Door dat u de code aan een beperkt aantal medewerkers verstrekt hebt u beter inzicht en behoud e de controle. Tevens kunt u geen kluissleutels kwijtraken.

Kluis Constructie

Volledig Dubbelwandig geïsoleerd en licht brandwerend. bovendien uitgerust met Interne Veiligheidsscharnieren. Deurblad 4mm met anti- boor pantser. Achter grijpend profiel en anti- wrik sponning. Gehard stalen Verchroomde Slotpennen. Sleutelkluis met 126 sleutelhaken, uitermate geschikt voor Privé gebruik maar ook inzetbaar als Bali, Werkplaats of Winkelkluis. Door de beperkte afmetingen eenvoudig op een verdekte plaats te monteren. Optioneel verkrijgbaar met Elektronisch Codeslot. Voorbereid op montage aan de bodem of achterwand. Kijk op de website van het RDW voor de minimale vereisten van uw sleutelkluis

  • Security level S2 (EN 14450)
  • Waardeberging Indicatie € 5.000,-
  • Tevens RDW BOVAG Goedgekeurd

Groteren kluis nodig?

Kleinere sleutelkluis nodig? Bekijk de MSK 80-15 S2 met 105 sleutelhaken. Zorg er altijd voor dat uw kluis verankerd is aan de vloer of wand. Ook voorkomt u dat dieven de sleutelkluis in zijn geheel meenemen en op een andere locatie openen. Uw sleutelkluis laten verankeren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Niet gevonden wat zoekt? Start de Online kluizen Hulp