MustangSafes Sleuteluitgifte en aanname systeem voor buiten

 3.995,00 incl. BTW

Levertermijn: 2 - 3 werkdagen

Een door MustangSafes ontwikkeld en geproduceerd sleutelbeheer systeem. Check- in en check uit systeem in één. Niet meer wachten op uw klanten. Gebruiksvriendelijke sleuteluitgifte met overzichtelijk toetsenbord. Meertalig en verlicht display voor eenvoudig aflezen in het donker. Mogelijkheid voor het plaatsen van in totaal 8 sleutels of keycards. Unieke 24 Uurs oplossing voor het veilig uitgeven en retourneren van sleutels.

Print

SKU: MS-8-M

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Aantal sleutelhaken

Buitenmaat (HxBxD)

Aantal schoten

Schootdikte

Verankeringsgaten achterwand

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Sleuteluitgifte en in- name systeem

Een Sleutelautomaat of Sleuteluitgifte Safe bied talrijke voordelen. Zeer breed inzetbaar in bijvoorbeeld de toeristenbranche, automotive en mobiliteit sector. Tevens geschikt voor toegangsbeheer van instellingen of overheidsgebouwen. Leverbaar met optionele betonsokkel zodat de Keybox vrijstaand geplaatst kan worden. Geschikt voor mechanische sleutels en keycards. 24 Uur onbemand uitgeven van hotelsleutels, autosleutels en keycards doormiddel van unieke eenmalige code. Voorzien van inname afstort mogelijkheid voor het retourneren. Laat uw hotelgasten buiten openingstijden inchecken. Biedt de mogelijkheid om (leen) auto’s te retourneren of huurauto’s af te halen buiten openingstijden. De klant ontvangt vooraf een unieke eenmalige code van uw medewerker per E-mail, App of SMS. Door deze code op de sleutelautomaat in te toetsen ontvangt uw klant de sleutel van zijn (leen)auto, huurauto, hotelsleutel of keycard.

Veilig sleutelbeheer weersbestendig

Vervaardigd uit dikwandig RVS. Sleuteluitgifte systeem met tamper-proof beveiliging. Blokkeert bij misbruik of vandalisme. Dubbelwandige kluisdeur 6 cm met gecertificeerd en afgeschermd kluisslot. Tevens voorzien van weerbestendig toetsenbord en display. Beveiligde inname opening met afgeschermde opvang unit. Bovendien uitgerust met anti terughaal systeem. Daarnaast biedt de geheugen functie maximale bedrijfszekerheid bij stroomuitval. Ook geprogrammeerde codes gaan niet verloren en na herstel van de energievoorziening is de sleutelautomaat direct weer te gebruiken zonder tussenkomst van een medewerker. Bovendien is de montage zeer eenvoudig. Geschikt voor plaatsing aan de muur met veiligheidsankers. Tevens vrijstaand te plaatsen met optionele beton sokkel.

Belangrijkste kenmerken

Check- in en check uit systeem in één. Niet meer wachten op uw klanten. Daarnaast biedt een sleuteluitgifte mogelijkheid een hoger serviceniveau. Ook kunt u efficiënter werken en veel tijd besparen. Gebruiksvriendelijke sleuteluitgifte met overzichtelijk toetsenbord. Meertalig en verlicht display voor eenvoudig aflezen in het donker. Mogelijkheid voor het plaatsen in totaal 8 sleutels of keycards. Unieke 24 Uurs oplossing voor het veilig uitgeven en retourneren van sleutels. Wilt u meer weten over het sleuteluitgifte en inname systeem? Neem Contact met ons op

sleutel afgeven Download