MustangSafes Sleuteluitgifte en aanname systeem op Sokkel

 4.995,00 incl. BTW

Levertermijn: 2 - 3 werkdagen

Een door MustangSafes ontwikkeld en geproduceerd sleutelbeheer systeem. Check- in en check uit systeem in één. Niet meer wachten op uw klanten. Gebruiksvriendelijke sleuteluitgifte met overzichtelijk toetsenbord. Meertalig en verlicht display voor eenvoudig aflezen in het donker. Mogelijkheid voor het plaatsen van in totaal 8 sleutels of keycards. Unieke 24 Uurs oplossing voor het veilig uitgeven en retourneren van sleutels.

De aangeboden prijs is exclusief plaatsingskosten. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Print

SKU: MS-8-S

Extra informatie

Gewicht 900 kg
Aantal sleutelhaken

Buitenmaat (HxBxD)

Aantal schoten

Schootdikte

Verankeringsgaten achterwand

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Sleutelautomaat vrijstaand

Sleutelbeheer met een Sleuteluitgifte Safe bied zeer veel voordelen. Uitermate geschikt voor de toeristenbranche, automotive en mobiliteit sector. Tevens bedoeld voor toegangsbeheer van instellingen of overheidsgebouwen. Geleverd met betonsokkel voor vrijstaand plaatsen. Geschikt voor mechanische sleutels en keycards. 24 Uur onbemand uitgeven van hotelsleutels, autosleutels en keycards doormiddel van eenmalige code. Uitgerust met inname afstort mogelijkheid voor het retourneren. Laat uw hotelgasten buiten openingstijden inchecken. Biedt de mogelijkheid om (leen) auto’s te retourneren of huurauto’s af te halen buiten kantoortijden. De klant ontvangt vooraf een unieke eenmalige code van uw medewerker per E-mail, App of SMS. Door deze code op de sleutelautomaat in te toetsen ontvangt uw klant de sleutel van zijn (leen)auto, huurauto, hotelsleutel of keycard.

Veilig sleutelbeheer weersbestendig

Vervaardigd uit dikwandig RVS. Sleuteluitgifte sleutelbeheer systeem met tamper-proof beveiliging. Blokkeert bij misbruik of vandalisme. Dubbelwandige kluisdeur 6 cm met gecertificeerd en afgeschermd kluisslot. Tevens voorzien van weerbestendig toetsenbord en display. Beveiligde inname opening met afgeschermde opvang unit. Bovendien uitgerust met anti terughaal systeem. Daarnaast biedt de geheugen functie maximale bedrijfszekerheid bij stroomuitval. Ook geprogrammeerde codes gaan niet verloren en na herstel van de energievoorziening is de sleutelautomaat direct weer te gebruiken zonder tussenkomst van een medewerker. Bovendien geleverd met betonvoet. Plaatsing op 1 Ton zware betonsokkel met extra veranker mogelijkheid en betonijzers.

Belangrijkste kenmerken

Uniek Check- in en check uit systeem in één. Niet meer wachten op uw klanten of andersom. Daarnaast biedt een sleutelbeheer automaat een hoger serviceniveau. Ook kunt u efficiënter werken en veel tijd besparen. Gebruiksvriendelijke sleuteluitgifte met overzichtelijk toetsenbord. Ook met meertalig en verlicht display voor eenvoudig aflezen in het donker. Tevens de mogelijkheid om in totaal 8 sleutels of keycards te plaatsen. Unieke 24 Uurs oplossing voor het veilig uitgeven en retourneren van sleutels. Wilt u meer weten over het sleuteluitgifte en inname systeem? Neem Contact met ons op. Tevens bieden wij een plaatsingsservice voor de sleuteluitgifte systemen en uitgebreide productondersteuning

sleutel afgeven Download