Phoenix KS0003C Sleutelkluisje

 75,00 incl. BTW

Levertermijn: 1 - 2 werkdagen

Phoenix sleutelkastje voor het veilig opbergen van uw deursleutel, hangslot sleutels, autosleutels enz. Kan buiten opgehangen worden doordat deze is voorzien van een weerbestendige afdekkap. Inclusief bevestigingsmateriaal. Voorzien van cijfer combinatieslot. Sleutelkastjes zijn geschikt voor gebruik op niet openbaar toegankelijke plaatsen. 

Print

SKU: KS0003C

Extra informatie

Gewicht 0,85 kg
Aantal sleutelhaken

Buitenmaat (HxBxD)

Verankeringsgaten achterwand

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Veilig toegang verlenen

Sleutelkastje kopen voor het veilig opbergen van uw deursleutel, hangslot sleutels, autosleutels enz. Kan buiten opgehangen worden doordat deze is voorzien van een weerbestendige afdekkap. Inclusief bevestigingsmateriaal. Voorzien van cijfer combinatieslot. Sleutelkastjes zijn geschikt voor gebruik op niet openbaar toegankelijke plaatsen. Plaatst u het sleutelkastje op een verdieping of inpandig dan zit u veilig. Het sleutelkluisje kan dienst doen als thuiszorg kluisje in wooncomplexen en woontorens. Zoekt u een oplossing die veilig inzetbaar is op openbare plaatsen? Kies voor een sleutelbuis. Deze zit in de muur en biedt maximale veiligheid voor particuliere woningen thuiszorg.

Sleutelkastje kopen

Een sleutelkastje aanschaffen kan bij verschillende aanbieders. Bovendien is het aanbod groot en de kwaliteit loopt sterk uiteen. Kies altijd een sleutelkastje dat voldoende sterk is en over een bepaalde mate van inbraakwerendheid beschikt. Tevens is het raadzaam om het sleutelkluisje deugdelijk te monteren met het correcte montage materiaal. Wanneer mogelijk plaatst u het sleutelkluisje op een verdekte plaats uit het zicht. Het Phoenix KC0003C sleutelkastje kopen doet u voordelig bij Mustang Safes. Snel geleverd uit voorraad. Inclusief montage materiaal geleverd. Tevens bieden wij advies op maat en kunnen ook projectmatig sleutelbuizen monteren. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ins op.