Aanbieding!

Sleutelkluis MSK 80-15 S2 – herstelde schade -D681 met codeslot

714,10 incl. BTW

Op voorraad

Let op! dit betreft een retour/transportschade, er is wat herstelde (lak)schade aan de voorzijde van de kluis (zie foto’s). Buiten deze schade om is de kluis volledig functioneel.

Print

SKU: D681

Extra informatie

Gewicht 56 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Aantal Schoten

Schootdikte

Aantal Sleutelhaken

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie Geld

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten Achterwand

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Let op! dit betreft een retour product met lichte herstelde schade, er is wat (lak)schade aan de voorzijde van de kluis (zie foto’s). Buiten deze schade om is de kluis volledig functioneel.

Sleutelkluis met 165 sleutelhaken en Gecertificeerd Codeslot.

Model MSK 80-15 S2 voor het Schadeherstelbedrijf, Bovag Vakgarage en Merken Dealer. Voldoen aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigen branche. Ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Bovendien voorbereid op montage aan de Vloer of Wand. Uitgevoerd met 3- zijdig schoten werk en interne Veiligheidsscharnieren. Beschikt over een VdS Klasse/II elektronisch codeslot.   Weerstandsklasse S2 (EN 14450) Afgebeelde Sleutellabels niet in leveromvang inbegrepen.

Kluis Constructie

Volledig Dubbelwandig geïsoleerd en licht brandwerend. bovendien uitgerust met Interne Veiligheidsscharnieren. Deurblad 4mm met anti- boor pantser. Achter grijpend profiel en anti- wrik sponning. Gehard stalen Verchroomde Slotpennen. Sleutelkluis met 165 sleutelhaken, uitermate geschikt voor Privé gebruik maar ook inzetbaar als Bali, Werkplaats of Winkelkluis. Door de beperkte afmetingen eenvoudig op een verdekte plaats te monteren. . Voorbereid op montage aan de bodem of achterwand. Kijk op de website van het RDW voor de minimale vereisten van uw sleutelkluis

  • Security level S2 (EN 14450)
  • Waardeberging Indicatie € 5.000,-
  • Tevens RDW BOVAG Goedgekeurd

Grotere kluis nodig?

Meer opslagruimte voor sleutels nodig? Bekijk de MSK 100-S2 met 126 sleutelhaken. Zorg er altijd voor dat uw kluis verankerd is aan de vloer of wand. Ook voorkomt u dat dieven de sleutelkluis in zijn geheel meenemen en op een andere locatie openen. Uw sleutelkluis laten verankeren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Niet gevonden wat zoekt? Start de Online kluizen Hulp