Puck Keysafe SKG** gecertificeerde sleutelkluis

 225,00 incl. BTW

Levertermijn: 1 - 2 werkdagen

De Puck Keysafe SKG** is een gecertificeerde sleutelkluis met geavanceerde beveiligingsfuncties, eenvoudige installatie en gemakkelijk gebruik. De Puck sleutelkluis is politie keurmerk veilig wonen (PKVW) goedgekeurd en daarmee uitermate geschikt voor onder andere de thuiszorg, B&B, zakelijk gebruik of thuisgebruik. De 4-cijferige code is gemakkelijk zelf in te stellen, hierbij zijn 10.000 verschillende combinaties mogelijk. Als de juiste code wordt gedraaid kan de kluis open, na het sluiten van de sleutelkluis zal deze automatisch verdwijnen.

Standaard is de Puck Sleutelkluis geschikt voor verankering aan de muur, en wordt geleverd inclusief het daarvoor benodigde verankeringsmateriaal. Voor een alternatieve bevestiging is er optioneel:

Puck Montagebeugel (Kozijn bevestiging) SKG**

 • SKG** gecertificeerde montagebeugel
 • Met de Puck montagebeugel bevestig je Puck op de snelste en eenvoudigste manier.
 • Aangeraden voor tijdelijk gebruik of toepassing bij (huur)huizen waar muurbevestiging niet is toegestaan of mogelijk is.
 • De Puck montagebeugel wordt tussen de deur en het kozijn bevestigd.
 • Inclusief bevestigingen

Print

SKU: MS-PUCK-Keysafe

Extra informatie

Gewicht 1,34 kg
Aantal sleutelhaken

Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Veiligheidsklasse

,

Verankeringsgaten achterwand

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Puck Keysafe SKG**: Veilig en betrouwbaar

Puck Keysafe: Dé gecertificeerde sleutelkluis voor thuiszorg, B&B, zakelijk of gebruik thuis

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om sleutels te bewaren? Dan is de Puck Keysafe SKG** dé oplossing voor jou. Deze 4-cijferige sleutelkluis is perfect geschikt voor thuiszorg, bed-and-breakfasts, zakelijk gebruik of gewoon bij jou thuis. Met zijn vele unieke features biedt de Puck Keysafe SKG** optimale beveiliging en gemak.

Geavanceerde beveiligingsfuncties voor totale gemoedsrust

Bij de Puck Keysafe staat veiligheid voorop. De gehard stalen cover zorgt ervoor dat inbraakpogingen geen kans maken. Dankzij de waardering van het Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG **-label kun je erop vertrouwen dat deze sleutelkluis voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van veiligheid.

Daarnaast maakt de automatische code-reset-functie het extra moeilijk voor mogelijke indringers om toegang te krijgen tot de kluis. De code verdwijnt automatisch wanneer de kluis wordt geopend, waardoor niemand kan meekijken terwijl jij je sleutel veilig uitwisselt.

Om maximale bescherming te bieden tegen nieuwsgierige blikken, is de Puck Keysafe uitgerust met een privacy shield. Dit schild beschermt je tegen potentiële fraudeurs die de code zouden kunnen afkijken.

Eenvoudige installatie en gebruiksgemak

Het installeren van de Puck Keysafe SKG** is zo eenvoudig als het maar kan. Met het inbegrepen installatiemateriaal heb je de kluis binnen enkele minuten aan de muur bevestigd. Het heldere instructieboekje loodst je stap voor stap door het proces, zodat je geen tijd of moeite verspilt.

Ook in het dagelijks gebruik biedt deze sleutelkluis veel gemak. De Puck Keysafe SKG** heeft plaats voor één sleutel, wat hem perfect maakt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld een reservesleutel of een sleutel voor huishoudelijke hulp of gasten.

Bestel vandaag nog jouw Puck Keysafe SKG**!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare manier om je sleutels veilig en toegankelijk op te bergen? Kies dan voor de Puck Keysafe SKG**! Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties, eenvoudige installatie en gebruiksgemak is dit dé ideale keuze. Bestel vandaag nog jouw Puck Keysafe SKG**, want jouw gemoedsrust verdient topkwaliteit beveiliging!

Handige video’s over de Puck Keysafe:

Puck Keysafe gebruiken

Puck Keysafe instellen en monteren Instructie

Andere suggesties…

 • Filex Security CR sleutelkluisje - Mustang Safes SALE! -23%

  Filex Security CR sleutelkluisje

  Sleutelkastje | Gecertificeerd | Mechanisch cijferslot

  Gewicht 2 kg
  Buitenmaat 15 x 9,5 x 5,5 cm
  Aantal Sleutelhaken 1 Haak
  SKU: MS-FILEX-CR

  Oorspronkelijke prijs was: € 129,00.Huidige prijs is: € 98,95. incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

 • Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis - Mustang Safes

  Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis

  SKG** gecertificeerd | PKVW goedgekeurd | Sleutelbuis | Mechanisch cijferslot

  Gewicht 1.5 kg
  Buitenmaat 7,3 (diameter) x 17,2 (diepte) cm
  SKU: MS-KRUSE-535305

   279,00 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie