Uitverkocht

Brandwerende archiefkluis of wapenkluis Hadak Prague OCC1741

 1.995,00 incl. BTW

Uitverkocht

120 minuten brandwerende kluis van het merk Hadak. ECB-S getest en beloond met een S120P (EN1047-1) certificaat. Daarnaast zorgt het stevige sluitwerk met schoten rondom voor een goede weerstand tegen inbraak (niet getest). De kluis is volledig nagekeken, zowel het interne mechanisme als de uiterlijke kenmerken verkeren in topstaat. De Hadak Prague is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en wordt geleverd inclusief 2 sleutels. Het interieur is naar gelang in te delen met de 4 in hoogte verstelbare legborden. Ook om te bouwen tot wapenkluis! Zie foto’s en beschrijving.

Uitverkocht

Print

SKU: OCC1741

Extra informatie

Gewicht 800 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

5 cm

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Brandwerendheid

Certificering brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

,

Slot

Merk

Beschrijving

Deze 2 uur brandwerende kluis van het merk Hadak is zeer geschikt voor de veilige opslag van dossiers en mappen, maar ook waardevolle eigendommen of geweren. Het prestigieuze ECB-S heeft deze ruime brandkast getest en beloond met een S120P (EN1047-1) certificaat voor brandwerendheid. Dit betekend dat papier binnen de kluis bij een brand minstens 2 uur beschermd is, genoeg tijd om de brand te blussen! Daarnaast zorgt het stevige sluitwerk met schoten rondom voor een goede weerstand tegen inbraak (niet getest). De kluis is volledig nagekeken, zowel het interne mechanisme als de uiterlijke kenmerken verkeren in topstaat. De Hadak Prague is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en wordt geleverd inclusief 2 sleutels. Het interieur is naar gelang in te delen met de 4 in hoogte verstelbare legborden.

Eigenschappen: 

  • 120 minuten brandwerend
  • ECB-S gecertificeerd volgens EN 1047-1 klasse: S120P
  • Zeer ruime kluis, dubbeldeurs
  • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels
  • Inclusief 4 grote en in hoogte verstelbare legborden
  • Extra breedte/diepte beslag: 5cm breder, 5cm dieper.

Ombouw tot wapenkluis mogelijk!

Dankzij het ruime interieur en de uitstekende brandwerende en inbraakwerende eigenschappen is deze kluis ook uitstekend inzetbaar als geweerkluis. In het verleden hebben wij al vele kluizen als deze, en zelfs exact deze kluis, omgebouwd tot ruime wapenkluis. Daarbij kunnen wij de kluis in overleg met u indelen met legborden, wapensteunen, bekleding en binnenkluizen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

VOORBEELD