Uitverkocht

Van den Hoven brandkast of wapenkluis OCC1624

 1.495,00 incl. BTW

Uitverkocht

Zware inbraakwerende kluis van het merk Van der Hoven. Gebouwd volgens de oude norm; L/S.K.B. met een indicatieve dekking tot wel €23.000,- voor goederen. Tot wel 60 minuten brandwerende eigenschappen. Inclusief 3 legborden (bovenin 1 vast, onderin 2 verstelbaar) en voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels.  Ook om te bouwen tot wapenkluis! Zie foto’s en beschrijving.

Uitverkocht

Print

SKU: OCC1624

Extra informatie

Gewicht 990 kg
Maximale geweerlengte

Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

6 cm

Aantal legborden

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Deze ruime brandkast van het merk Van der Hoven is door onze technici gerestaureerd en werkt weer piekfijn en zoals het hoort! Ook is de kluis voorzien van een frisse laag verf zodat deze weer heel wat jaren mee kan. Het interieur is voorzien van 2 verstelbare legborden (onderste 2) en 1 vast legbord (bovenin). Met een gewicht van maar liefst 990kg neem je deze Van der Hoven niet zomaar onder de arm, en het zegt ook iets over de bouwkwaliteit van de kluis. Openen en sluiten gaat met een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. Hiermee wordt het 4-zijdige sluitmechanische, voorzien van maar liefst 11 hardstalen schoten, vergrendeld.

Eigenschappen: 

  • Zware inbraakwerend kluis
  • gebouwd volgens de oude norm; L/S.K.B.
  • Tot wel 60 minuten brandwerende eigenschappen
  • Inclusief 3 legborden (bovenin 1 vast, onderin 2 verstelbaar)
  • Deuropening 180 graden
  • Extra diepte beslag: 6 cm

Ombouw tot wapenkluis mogelijk!

Dankzij het ruime interieur en de uitstekende brandwerende en inbraakwerende eigenschappen is deze kluis ook uitstekend inzetbaar als geweerkluis. In het verleden hebben wij al vele kluizen als deze, en zelfs exact deze kluis, omgebouwd tot ruime wapenkluis. Daarbij kunnen wij de kluis in overleg met u indelen met legborden, wapensteunen, bekleding en binnenkluizen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

VOORBEELD