Uitverkocht

Rosengrens Eurocitizen LW 60P/Grade 0 – OCC1751

€ 1.465,00 incl. BTW

Uitverkocht

Tweedehands inbraakwerende kluis van het merk Rosengrens. Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels. De Rosengrens kluis biedt naast gecertificeerde inbraakwerendheid ook 60 minuten brandwerende bescherming. Voorzien van een frisse laag lak (let op, kan onregelmatigheden bevatten) en volledig nagekeken door onze technici.

Optioneel kunt u kiezen voor een ander type slot (inclusief installatie op de kluis), deze vervangt het huidige dubbelbaard sleutelslot:

Uitverkocht

Print

SKU: OCC1751

Extra informatie

Gewicht 396 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie geld

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Certificering brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten bodem

Kleur

Merk

Slot

, , , ,

Beschrijving

Tweedehands brand- en inbraakwerende kluis van het merk Rosengrens. Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels. De Rosengrens kluis is Euroklasse 0 gecertificeerd (met een dekkingsindicatie van €7.000,- voor geld en €14.000,- voor goederen) volgens de norm LPS 1183. Ook biedt de Eurocitizen 60 minuten brandwerende bescherming dankzij het BS 476 PART 20 (60 minutes) certificaat. De kluis kan met het verankeringsgat in de bodem worden verankerd.

Eigenschappen:

  • Bescherming tegen inbraak volgens: LPS 1183 Grade 0
  • Bescherming tegen brand volgens:  BS 476 PART 20 (60 minutes)
  • Dubbelbaard sleutelslot incl. 2 sleutels
  • Inclusief 2 verstelbare legborden
  • Verankering : bodem (1x)
  • Kleur/afwerking : Grijs

Dit betreft een occasion kluis voorzien van een frisse laag lak (let op, kan onregelmatigheden bevatten), ook is de kluis volledig nagekeken en alles werkt naar behoren.