Rosengrens Eurocitizen LW 120 Occ1680

 1.465,00 incl. BTW

Op voorraad

Tweedehands inbraakwerende kluis van het merk Rosengrens. Voorzien van een elektronisch codeslot instelbaar met meerdere gebruikerscodes. De Rosengrens kluis biedt naast inbraakwerendheid ook lichte brandwerende bescherming (DIN 4102, niet getest). Voorzien van een frisse laag lak en volledig nagekeken.

Print

SKU: OCC1680

Extra informatie

Gewicht 390 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten bodem

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Tweedehands inbraakwerende kluis van het merk Rosengrens. Voorzien van een elektronisch codeslot instelbaar met meerdere gebruikerscodes. De Rosengrens kluis is van origine Euroklasse 0 gecertificeerd (met een dekkingsindicatie van €7.000,- voor geld en €14.000,- voor goederen), echter is het certificaat plaatje niet meer aanwezig en komt deze dekkingsindicatie te vervallen. Natuurlijk doet dit niet onder voor de daadwerkelijke inbraakwerendheid van de kluis. Ook biedt de Eurocitizen lichte brandwerende bescherming dankzij de dubbelwandige constructie met brandwerende vulling (DIN 4102, niet getest). De kluis kan met het verankeringsgat in de bodem worden verankert.

Eigenschappen:

  • Bescherming tegen inbraak (niet getest)
  • Bescherming tegen brand (DIN 4102, niet getest)
  • Elektronisch codeslot
  • Inclusief 2 verstelbare legborden
  • Verankering : bodem (1x)
  • Kleur/afwerking : Grijs

Dit betreft een occasion kluis voorzien van een frisse laag lak, ook is de kluis volledig nagekeken en alles werkt naar behoren.