13 januari 2019

Pistool opslag naar een hoger niveau!

Om de veiligheid van je handvuurwapens en persoonlijke waardevolle spullen te garanderen, koop je nu de pistoolkluis van mustangsafes. Dankzij de 3 mm dikke stalen body, het vds-slot en de Europese anti-diefstalcertificering, kun je deze kluis je waardevolle eigendommen toevertrouwen. Een echte kluis voor pistolen … De Mustang Safes-munitiekluis is gecertificeerd door een Europese instantie volgens de strikte EN 14450-S1-norm, die de inbraakwerende eigenschappen van kluizen beheert. Certificering is een garantie voor kwaliteit. Bovendien is de inschaling van brandkasten en kluizen in verschillende weerstands gradaties een hulpmiddel wanneer u zich aan het oriënteren bent.

Belangrijke eigenschappen pistoolkluis

De deur is onkraakbaar dankzij de verticale en horizontale gesitueerd slotpennen. De scharnieren zijn beveiligd tegen manipulatie. Tevens zijn alle vergrendeling elementen afgeschermd door een extra mangaanstalen schild om bescherming te bieden bij agressieve inbraakpogingen. Om te voldoen aan de aanbevelingen van verzekeraars, moeten alle kluizen die minder dan één ton wegen op de vloer en / of muur worden bevestigd: deze pistoolkluis van  Mustang Safes is voorbereid om zowel op de grond als aan de muur te worden bevestigd. Het ruime interne compartiment is vergrendeld door een bajonetsluiting (twee meegeleverde sleutels). Als standaardversie is de Mustang Safes-kluis voorzien van een EN 1300 / VDS dubbelbaard sleutelslot met twee sleutels. Tevens is het verstandig om een wapenhouder te plaatsten om beschadiging aan uw wapens te voorkomen.

Binnenvak voor Munitie

Wanneer u een vergunning hebt voor wapenverlof dient u in het bezit te zijn van een goedgekeurde Pistoolkluis. De minimale weerstandsklasse moet EN 14450 S1 (securitylevel S1) bedragen. Tevens dient de munitie absoluut apart van het wapen opgeborgen te worden in een aparte kluis of afsluitbaar binnenvak. De nachtmerrie van iedere wapenbezitter is dat zijn wapen in handen valt van derden. Voorkom verassingen en kies de correcte kluis voor uw Pistool en Munitie. Tevens voorkomt u dat uw kluis word afgekeurd bij een Politiecontrole.

Pistoolkluis correct installeren

Veranker uw pistoolkluis op een degelijke manier en gebruik goedgekeurde ankers. Zo voorkomt u dat de kluis in zijn geheel word meegenomen en dieven deze op een andere locatie in alle rust kunnen openen. Bevestig, wanneer mogelijk, de kluis altijd aan de vloer en achterwand op een verdekte plaats. Uit het zicht gemonteerde kluizen zijn aantoonbaar veiliger en worden door inbrekers in de haast over het hoofd gezien. Kies een tactische plek en houd rekening dat de kluisdeur nog vrij loopt en het slot bereikbaar is.

Pistoolkluis met Binnenkluis MSP-P 300 S1