Gereserveerd
SALE! -64%

Afstortkluis Chubbsafes Proguard DT G2-180-KL-PL – OCC1759

 2.495,00 incl. BTW

Gereserveerd

De tweedehands Chubbsafes ProGuard DT is een zwaarbeveiligde afstortkluis. De kluis is EN 1143-2 gecertificeerd volgens Grade DII door ECB-S . Deze volledig geclassificeerde inbraakbeveiliging betekent dat de verzekeringsclassificaties voor de afstortkluis niet worden beïnvloed door de afsluitbare lade.  De afsluitbare lade is voorzien van een klasse A-sleutelslot de kluis zelf is voorzien van een klasse B elektronisch codeslot. Het afstortgedeelte is voorzien van een Anti-hengelmechanisme . Voor extra veiligheid uitgerust met een actieve relocker en anti-boorplaten. De kluis is vrij in te delen met 2 verstelbare legborden en het afstortgedeelte komt uit in een afsuitbaar binnenvak.

Uitverkocht

Print

SKU: OCC1759

Extra informatie

Gewicht 602 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

5,5 cm

Aantal binnenkluizen

Afmetingen binnenkluis (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

,

Dekkingsindicatie geld

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten bodem

Kleur

,

Slot

,

Merk

Beschrijving

Deze tweedehandse ProGuard DT is een zwaarbeveiligde afstortkluis van het merk Chubbsafes. De kluis is EN 1143-2 gecertificeerd volgens Grade DII door ECB-S . Deze volledig geclassificeerde inbraakbeveiliging betekent dat de verzekeringsclassificaties voor de afstortkluis niet worden beïnvloed door de afsluitbare lade.  De afsluitbare lade is voorzien van een klasse A-sleutelslot de kluis zelf is voorzien van een klasse B elektronisch codeslot. Het afstortgedeelte is voorzien van een Anti-hengelmechanisme om te voorkomen dat iemand via de lade bij de inhoud kan. Voor extra veiligheid uitgerust met een actieve relocker en anti-boorplaten die in het slotwerk opgenomen zijn om pogingen tot inbraak te weerstaan. Kortom een zeer veilige kluis voor het afstorten van grote hoeveelheid geld of kortbaarheden. De kluis is vrij in te delen met 2 verstelbare legborden en het afstortgedeelte komt uit in een afsuitbaar binnenvak.

 • Bescherming tegen inbraak en brand
 • Gecertificeerde inbraakwerendheid volgens EN 1143-2 Grade D-II​ (indicatie waardeberging : € 25.000 / € 50.000)
 • Normering brandwerendheid : DIN 4102 (niet getest)
 • Standaard uitgevoerd met EM2020 elektronisch codeslot
 • Deuropening : 180°
 • Vergrendeling aantal zijden : 3
 • Apart afsluitbare afstortlade met in de kluis een apart afsluitbaar binnenvak
 • Anti-hengelvoorziening : ja
 • Binnenafmeting afstortvoorziening (HxBxD) : 9 x 45 x 23 cm
 • Verankering : bodem (1x)
 • Kleur/afwerking : antraciet/grijs

Dit is een tweedehands kluis met gebruikerssporen (zie foto’s) de kluis is door onze technicus nagekeken en werkt volledig naar behoren.

Handleiding Download